День відкритих дверей –онлайн у ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової»

26 травня 2020 року

 26 травня у незвичному форматі – онлайн, використовуючи платформи ZOOM, Skype у ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової» відбувся День відкритих дверей. До заходу долучилися учні, наші студенти, випускники і просто бажаючі.

 

Розпочалася онлайн-зустріч демонстрацією відеоролика про коледж, в якому була представлена навчально-матеріальна база коледжу: аудиторії, кабінети, навчальні лабораторії, колекційно-дослідне поле, участь студентів у виставках,конкурсах, олімпіадах, відвідування секцій, гуртків, спортивна та культурно-масова робота.

В прямому ефірі долучився до нашої трансляції Президент французької асоціації «Привіт дітям Чорнобиля» Клод Шертцер. Асоціація впродовж багатьох років співпрацює з коледжем, її члени неодноразово були гостями нашого навчального закладу. Він звернув увагу на тісну співпрацю викладацького і студентського колективів з аграрними ліцеями міст Франції Оберне, Руффак, Кольмар, побажав творчого натхнення та успіхів.

Були з нами на зв’язку директор Європейського інституту Вижча Школа Господаркі (Польща) доктор Світлана Кашуба та директор представництва в Україні Олексій Докучаєв, які наголосили, що наші студенти мають можливість паралельно до спеціальності, яку вони опановують на даний момент в коледжі отримати вищу освіту в польському університеті за напрямом підготовки «Логістика».

Представлення кожної із семи спеціальностей відбувалося по різному – це і відеоролики, і презентація, і демонстрація фото, в яких були розкриті перспективи й переваги отримання фахової передвищої освіти саме у нашому коледжі, організація практичної підготовки, проведення дозвілля, розкрито цікаве і насичене життя студентів, які не тільки здобувають фахові знання, а й беруть активну участь у спортивному, громадському, культурному житті не тільки нашого закладу, а й і міста.

Про терміни вступної кампанії та документи для вступу ознайомила відповідальний секретар приймальної комісії Алла Коник.

Ми сподіваємося, що ця зустріч стала чудовою можливістю для всіх впевнитися в унікальності Бобровицького коледжу та остаточно визначитися з вибором навчального закладу, адже ми пропонуємо не лише широкий спектр спеціальностей для здобуття високоякісної освіти, але й вміння цікаво проводити дозвілля, відпочивати.

Ми вдячні всім гостям, майбутнім абітурієнтам, які були разом з нами на Дні відкритих дверей-онлайн і впевнені, що ви зробите правильний вибір.

 

 

Алла Коник, відповідальний секретар приймальної комісії

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook