Декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський перевірив підготовку кімнат для поселення студентів І курсу у гуртожитку №6

13 липня 2020 року
    Гуртожиток - це другий рідний дім для кожного з мешканців, де вони проводять більше половини свого часу, перебуваючи в стінах нашого славного університету.

    10 липня 2020 року декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський разом із заст. декана з виховної роботи Сергієм Деркачем, вихователем гуртожитку Тарасом Савчуком та заст. завідувача гуртожитку Юрієм Масаловичом провили перевірку готовності гуртожитку №6 до нового навчального року.

    Було перевірено всі місця загального користування для студентів та перебіг ремонтних робіт, які відбуваються у гуртожитку. Станом на сьогодні вже завершено ремонт кухонь на 2, 3, 4 поверхах та умивальних кімнат 2, 3, 4, 5 поверхів лівого крила (залишилось встановити умивальники). Тривають ремонтні роботи на кухнях 2, 3, 4 поверхів правого крила.

    Микола Іванович також відвідав кімнати, які готуються для студентів першого курсу. Частина з них вже готова прийняти своїх мешканців, частина доробляється і буде готова до початку нового семестру.

 

    Хоч і пора канікул та непроста ситуація в державі в зв’язку з епідемією корона вірусу, в гуртожитку ні на день не припиняється робота щодо покращення умов проживання.

 

    Адміністрація гуртожитку дякує ректорату університету, деканату факультету ветеринарної медицини і дирекції студентського містечка, що знаходять кошти і сили для покращення санітарно-побутових умов проживання в гуртожитку №6, щоб кожен студент почував себе, як у рідному домі.

Вихователь ФВМ
Тарас Савчук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook