Навчальна практика з дисципліни «Механізація садово-паркових робіт»

10 липня 2020 року
Киів, НУБіП України

Кваліфікаційною характеристикою бакалавра садово-паркового господарства передбачено знання будови, засвоєння особливостей конструкцій, технічного обслуговування малогабаритної техніки для виконання садово-паркових робіт, підготовки її до роботи, регулювання основних систем та механізмів.
Навчальна практика з дисципліни «Механізація садово-паркових робіт» має за мету поглибити і розширити знання, щодо правил поводження з малогабаритною технікою при виконанні основних робіт у лісовому та садово-парковому господарстві, опанування загальних принципів роботи механізмів та систем.

За період практики студенти закріпили теоретичні знання, щодо будови малогабаритної техніки, правил техніки безпеки при виконанні робіт, відпрацювали прийоми механізованого виконання окремих операцій у садово-парковому господарстві. Ознайомилися з навчальним комплексом машин та механізмів кафедри лісівництва.

Протягом практики відбувалося он-лайн-спілкування з викладачем, що дало можливість студентам ставити запитання та отримувати на них відповіді. Он-лайн-консультації з студентами першої групи 2 курсу (освітня програма «Садово-паркове господарство») відбувалися щоденно згідно розкладу. Питання стосувалися техніки безпеки під час проведення садово-паркових робіт із використанням малогабаритної техніки, практичного ознайомлення з конструкцією та роботою механізмів.
Доопрацювати теоретичну частину та отримати індивідуальні завдання щодо проходження навчальної практики студенти мали змогу скориставшись платформою elern.nubip.edu.ua, на яку студентами було відправлено звіти, залік проведено на базі платформи Zoom.

При здачі заліку студент повинен: знати вимоги техніки безпеки, засвоїти безпечні правила поводження з малогабаритною технікою при виконанні садово-паркових робіт механізованим способом. Усі студенти отримали позитивні оцінки за результатами он-лайн захисту звітів із практики.

 


Професор кафедри лісівництва, В.М. Гриб


 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook