Богдан Козій: В планах на майбутнє - продовження навчання на магістерській програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

29 червня 2020 року

Завершилися захисти дипломних робіт та іспити, студенти можуть готуватися до літнього відпочинку, але у багатьох зараз саме гаряча пора вибору майбутньої професії. Тому наші студенти з радістю погодилися поділитися власним досвідом вибору спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Богдан Козій, студент 4 курсу факультету аграрного менеджменту професійно орієнтованої групи «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

  • Богдан, знаємо, що ти професійно займаєшся футболом і допомагаєш університетській команді перемагати. Розкажи, як ти організував свій час на карантині, які пріоритети для тебе є головними на сьогодні?

– Мрію досягти висот у спорті. Ще з дитинства знайшов себе у футболі. Загалом, хочу знайти себе у житті та здійснити всі свої мрії! Розумію, що без гарної освіти зараз важко знайти своє місце під сонцем. Протягом карантину я намагаюсь якнайкраще підготуватися до ЄВІ. Це додатковий час, який я використовую з розумом.

  • Які ресурси використовуєш для підготовки до ЄВІ?

- Самостійно працюю з різними додатками, проходжу онлайн-тестування, спілкуюся з іноземними студентами. Але дуже гарною є допомога доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алексеєвої Катерини Андріївни. Вона працює з нами щотижня в режимі он-лайн, докладає максимум зусиль, щоб ми склали успішно тестування.

  • Які плани з вступу в магістратуру?

- Не хочу загадувати на перед, оскільки не знаю як складеться, все вирішить успішність здачі ЄВІ. Хочу сказати, що магістратура це усвідомлений вибір кожної людини, мені б хотілось продовжити навчатися за спеціальністю «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Розумію, що у навчанні, як і у спорті результати ми можемо одержати лише після гарного тренування. Відчуваю в собі багато енергії та хочу здобувати нові знання.

 

Віталій Гаврилюк,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook