Професія технолога харчової промисловості ще більшої важливості набула під час карантину: таку думку висловлює Поліщук Світлана, яка планує навчатися на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

2 липня 2020 року

 

     Світлана Поліщук – випускниця 2020 року, Корчицького НВК (загально-освітнього навчального закладу I-III ступенів).

      - Світлано, чому Ваш вибір припав саме на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

     Світлана Поліщук: Для мене важливо, щоб професія була  «в ногу з часом», а останні пів року в Україні є підтвердженням важливості і перспективності харчових технологій. В умовах карантину всі галузі зазнали збитків, працювали з обмеженнями, тільки підприємства харчової промисловості не знизили обсяги виробництва, а навпаки-працювали на повну потужність! Виходячи з вищесказаного, тепер я точно не маю сумнівів щодо обраного факультету і спеціальності! Адже продукти харчування потрібні завжди і відповідно - фахівці харчових виробництв теж!

      - Звідки дізналися про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

      Світлана Поліщук: Спочатку зацікавили розповіді друзів, які зараз навчаються вже в магістратурі. Також неодноразово до нашого навчального закладу приїздили викладачі факультету, розповідали про спеціальності, перспективи і можливості вашого факультету. Минулого року я була на дні відкритих дверей, побачила лабораторії, обладнання, поспілкувалася з викладачами і поставила для себе ще один плюсик. В травні цього року була присутня на дні відкритих дверейон-лайн, що було теж дуже інформативно. А ще я весь час слідкую за новинами факультету на Facebook, Instagram – викладачі часто викладають цікаві ролики, відео та фото з життя факультету!

      - Чого ви очікуєте від навчання на харчовому факультеті?

      Світлана Поліщук: Очікувань насправді багато. По-перше, сподіваюся отримати не лише теоретичні знання, а й практичні навички, відвідати різні харчові підприємства, побачити як там відбуваються всі процеси. Окрім навчання, мрію приймати активну участь у житті факультету, в різних пісенних та танцювальних конкурсах, оскільки я людина творча!

Дякуємо Вам Світлано, за розмову. Удачі Вам і здійснення всього задуманого!

 Розмову вела Анастасія Іванюта, асистент 

кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook