Випуск у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

30 червня 2020 року

 

Традиційно у червні завершують навчання в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження не тільки бакалаври, а й магістри-дослідники. На жаль, пандемія і карантин внесли суттєві обмеження до сценарію проведення урочистостей для випускників, як це траплялось раніше. Батьки, друзі і однокурсники не змогли зібратися для святкової церемонії вручення дипломів.

Однак, 26 червня вручення дипломів для енергетиків і автоматників відбулось за умов дотримання протиепідемічних норм: 182 випускникам ОС «Бакалавр» та 23 випускникам ОС «Магістр» за двома спеціальностями «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». З них диплом з відзнакою одержав 31 студент! Серед них Олександр Бухштаб, Ілля Вакарчук, Олексій Коваль, Діана Круківська, Василь Смертюк, Богдана Голоюх і ін.

 

Випускників з їх знаменною подією у житті вітали представники директорату Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження проф. Віктор Каплун, доц. Ігор Болбот та Олексій Романенко. Серед вітальних фраз - побажання успішної кар’єри, високих професійних досягнень, здійснення життєвих планів. Разом з привітаннями прозвучали і прохання: нести по життю гідно статус випускника Національного університету біоресурсів і природокористування України, прославляти славетними справами альма-матер.

 

Теплі слова привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу у скверику перед корпусом ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, який став ошатною зеленою залою для цього святкового заходу.

 

Дорогі випускники! Вітаємо Вас з успішним завершенням навчання. Будьте сильними і мудрими! Пам’ятайте про свій рідний інститут. Сподіваємось незабаром почути про ваші вагому успіхи у розбудові енергетичної галузі!

Віктор Каплун,

в.о. директора ННІ енергетики,

автоматики і енергозбереження

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook