Успішне завершення онлайн-іспитів з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» у студентів 2 курсу факультету ветеринарної медицини

27 червня 2020, 9:25

В умовах карантину 15-25 червня 2020 року викладачі кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого професор Лілія Калачнюк та доценти Олексій Арнаута, Ольга Тупицька, Валерій Цвіліховський прийняли онлайн іспити з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» (БТ ОФКХ) у студентів 1-7 груп та 1 і 2 груп курсантів ІІ курсу факультету ветеринарної медицини. Студенти, продемонструвавши свої знання з дисципліни, успішно здали екзамени.

Дистанційний іспит розпочинався о 8:30 зі здачі тестів впродовж 40 хв на навчальних курсах БТ ОФКХ (магістри; https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=587), БТ ОФКХ (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=111) та подальшої Zoom-співбесіди екзаменаторів і екзаменованих.

Студенти відповідали на тестові питання та підтверджували свої результати у співбесіді у вигляді Zoom-конференції. Згідно результатів іспитів слід зазначити, що більшість студентів добре засвоїли програму дисципліни та показали хороший рівень знань.

Цьому сприяла інтенсивна робота усіх вказаних вище викладачів та здобувача Вікторії Прис-Каденко і аспіранта Романа Пальонка. Були також проведені зі студентами кожної групи передіспитові консультації у вигляді Zoom-конференції.
Бажаємо всім студентам подальших успіхів у навчанні!

Лілія Калачнюк,
професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook