Владислав Чиж із м. Києва: мрію опановувати спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

5 липня 2020 року
     Комунікабельний, ерудований, харизматичний юнак. Навчається у СЗШ № 286 м. Києва. Захоплюється вивченням англійської мови. Також займається кібер- та велоспортом. І все це – про нашого співрозмовника Владислава Чижа.

  • Добрий день, Владиславе. Дякую, що погодилися на наше інтерв’ю. Розкажіть, як у Вас справи та чим займаєтеся під час карантину.

     – Добрий день. Під час карантину я почав більше цінувати свій час, тому став навчатися більш сконцентровано та продуктивно. Головну увагу акцентую на підготовці до складання ЗНО, щоб вступити на навчання до НУБіП України.

  • Як Ви обирали свою майбутню спеціальність? І чому саме НУБіП України?

     – Зі спеціальністю я визначився ще у дев’ятому класі. Це – престижна та затребувана на ринку праці спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Наступний крок – це був вибір університету та факультету. Про НУБіП України та гуманітарно-педагогічний факультет я дізнався від знайомих, які тут навчаються та із сайту, читаючи відгуки. Мої знайомі поділилися своїм досвідом навчання за системою подвійних дипломів, розповіли про закордонні виробничі практики, навчання іноземними мовами, перспективи працевлаштування. Тому моє головне завдання – здобувати нові знання та вчитися застосовувати їх на практиці. Я впевнений, що по закінченню цього ЗВО я стану успішним та фінансово незалежним, адже «має той, хто працює».

  • Чому обрали саме спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» і чим вона Вас приваблює?

     – По-перше, маючи потужні зв’язки у міжнародній сфері, університет в цілому та гуманітарно-педагогічний факультет зокрема, мають достатні ресурси, щоб відкрити двері своїм студентам в Європу, Північну та Південну Америку, Близький та Далекий Схід. По-друге, студенти вивчають декілька іноземних мов, що є ключовим аспектом для підготовки майбутніх дипломатів.

  • Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?

     – Я мрію працювати в Міністерстві закордонних справ України, брати активну участь у розбудові нашої держави та гідно представляти її на міжнародній арені.

  • Щиро дякую за розмову та бажаю Вам успішно скласти ЗНО!

Надія Сауляк,
асистент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook