Професія «Харчові технології» завжди була в пошані: Соломон Юлія так охарактеризувала свій вибір вступу на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

25 червня 2020 року
Київ, НУБіП України, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

     Юлія Соломон, випускниця 2009 року Національного університету біоресурсів і природокористування України, закінчила факультет «Конструювання та дизайну»

     - Чому Ваш вибір припав саме на НУБіП України?

    Юлія Соломон: Я закінчила факультет «Конструювання та дизайну», але так сталося, що попрацювавши на заводі з переробки риби, припали до душі технології переробки рибної продукції за Європейськими вимогами. Відвідавши он-лайн «Дні відкритих дверей» на факультеті та поспілкувавшись особисто з деканом факультету Ларисою Баль-Прилипко я зрозуміла, що все більше і більше захоплююсь цією справою. Звернула увагу на сильну та сучасну базу підготовки, я зрозуміла, що це моє і виникло бажання освоїти нову спеціальність.

     - Що Ви хочете отримати від навчання на харчовому факультеті?

     Юлія Соломон: Час не стоїть на місці, все змінюється. Нові технології, нове обладнання, програмне забезпечення технологічних процесів, новітні вимоги до якості продукції наразі все переходить на новий рівень. Я маю бажання опановувати сучасні технології  створення харчових продуктів високої якості і головне безпечні для населення нашої держави.

   - На Ваш погляд, яке місце займає харчова промисловість на ринку в Україні, і чим ще крім навчання плануєте займатися в університеті?

    Юлія Соломон: Харчова промисловість займає провідне значення, адже від споживання якісної та безпечної продукції залежить здоров’я нашої нації та майбутніх поколінь. Крім того, галузь відіграє надзвичайно важливу роль у зовнішній торгівлі країни,  так як Україна – «КРАЇНА АГРАРНА». Більшість  сировини експортується за кордон, важливим моментом є створення  та відновлення переробної галузі України з випуском вітчизняної продукції високої якості, що забезпечить внутрішній ринок якісною готовою продукцією та дасть можливість для створення нових робочих місць. Тому я буду в майбутньому прикладати всі зусилля задля покращення ситуації в цій галузі.

   Я  маю на меті здобувати професійну освіту і паралельно стажуватись за кордоном, здобувати європейський досвід та  працювати за спеціальністю в Україні на провідних підприємствах.

Дякую за інтерв'ю, і бажаю здійснення всіх Ваших задумів 

Розмову вела

Лариса Баль-Прилипко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook