Кар’єрні можливості для студентів-енергетиків у провідній енергетичній компанії України

25 червня 2020 року

 

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження планує у наступному навчальному році залучити до практичної підготовки у формі дуального навчання близько 20 студентів на базі ПрАТ «Київобленерго». Компанія вже почала приймати заявки від майбутніх енергетиків. Для студентів — це відмінна можливість поєднати навчання і роботу на виробничих об'єктах, з можливістю доповнити свої теоретичні знання практичним досвідом. Особливістю проекту є те, що з усіма відібраними студентами на час навчання укладуть строкові трудові договори. Вони будуть працевлаштовані на вакантні штатні місця. На них розповсюджуватимуться всі соціальні пільги та умови, що передбачені колективним договором підприємства. Кожен студент отримає професійного наставника, погоджені з університетом графік та програму навчання і матимуть пріоритет на одержання  робочого місця в ПрАТ «Київобленерго» після закінчення університету.

Представники Навчального центру ПрАТ «Київобленерго» Руслан Данченко та Андрій Мазуренко відвідали Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження і разом з в.о. директора Віктором Каплуном обговорили умови та перспективи подальшої співпраці. Наразі підготовлена угода, яка проходить погодження юридичною службою університету, узгоджені формат та терміни проведення у канікулярний період ознайомлювальних вебінарів зі студентами третього курсу ОС «Бакалавр» та слухачами магістратури, які будуть брати участь у відборі на місця для навчання за дуальною формою.

Є впевненість, що вже у наступному навчальному році наші студенти зможуть одержати своє перше робоче місце у відомій компанії.

Ігор Болбот

заступник директора ННІ енергетики,

автоматики і енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook