До кагорти ландшафтних дизайнерів влилися нові випускники спеціальності «Садово-паркове господарство»

22 червня 2020 року

У період з 15 до 21 червня відбулися захисти бакалаврських робіт випускників спеціальності 206 – Садово-паркове господарство.

У цілому, лави ландшафтних дизайнерів поповнились 40 випускниками денної та 30 – заочної форми навчання. На розгляд Екзаменаційної комісії були представлені роботи, які охоплюють весь спектр майбутньої діяльності спеціалістів садово-паркового господарства.

Роботи кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій класично стосувались питань декоративного розсадництва, особливостей вирощування садивного матеріалу з використанням сучасних вітчизняних і зарубіжних технологій. Цікаві роботи студенів з питань удосконалення мікроклонального розмноження декоративних видів рослин; вивчення біологічних та екологічних особливостей деревних і трав’яних декоративних видів рослин; дослідження видового складу та стану насаджень парків і скверів різних міст і селищ України були виконані на кафедрі ботаніки, дендрології та лісової селекції. Зацікавленість у членів комісії та учасників онлайн-захистів викликали роботи студенів з розробки проектних пропозицій щодо подальшої реконструкції території та розробки нових експозиційних ділянок Ботанічного саду НУБіП України. Кафедра ландшафтної архітектури та фітодизайну цього року мала найбільшу кількість дипломників, роботи яких були присвячені розробці проектних пропозицій щодо благоустрою та озеленення територій приватних ділянок, місць відпочинку, територій шкіл, дитячих закладів, санаторіїв, культових споруд, проектів нових парків тощо.

Найбільшої цікавості викликали роботи, які стосувались створення експозиційних ділянок для людей з обмеженими можливостями, сучасних технологій вертикального озеленення екстер’єрів і фітодизайну інтер’єрів.

Всі студенти показали знання і володіння матеріалом на належному високому рівні.

То ж побажаємо цьогорічним випускникам вдалого вступу на ОС «Магістр», нових цікавих проектів зі створення об’єктів садово-паркового мистецтва!

Сергій Ковалевський,

голова екзаменаційної комісії спеціальності «Садово-паркове господарство»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook