Студентський науковий гурток ДИНАМІКА МАШИН - призер фестивалю науки!

23 травня 2020, 11:01
Традиційно у травні в університеті проходить фестиваль науки. Цей комплекс заходів присвячений до Дня науки, яку науково-академічна спільнота святкує 16 травня. У рамках проведення цих заходів було визначено і найкращі студентські наукові гуртки НУБіП України. Не дивлячись на карантинні обмеження, комісія, яка складалась із молодих науковців, аспірантів та НПП структурних підозділів університету, визначила кращі студентські гуртки. Для цього було організовано он-лайн конференцію на платформі webex в ході якої члени комісії задавали питання старостам студентських гуртків та оцінювали їх відповіді.
Від факультету конструювання та дизайну був представлений гурток ДИНАМІКА МАШИН, який функціонує на кафедрі конструювання машин і обладанння. Його представив староста - магістр першого року навчання Зарівний Олександр. Приємно, що за кількістю отриманих балів гурток розділив 6 та 7 місця і отримає диплом другого ступеня. Вручення диплому буде проведено після зняття карантинних заходів.
Відзначимо, що цей результат відображдає ту наукову роботу, яку проводять НПП кафедри разом зі студентами. Не дивно, що гуртківці, пройшовши науковий вишкіл у гуртку, стають аспірантами кафедри. Так було з гуртківцем Олексієм Стехно - нині аспірантом 3-го року навчання і Русланом Кульпіним, який вже другий рік проходить підготовку в аспірантурі кафедри. Сподіваємось, що ця традіція не перерветься!

Вітаємо гуртківців із отриманим результатом та бажаємо не зупинятись на досягнутому! 

 

Заступник декана з наукової роботи
Юрій Ромасевич

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook