Відбулося засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту

19 червня 2020 року

   19 червня відбулося засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту онлайн. З початком карантинних заходів на факультеті проведена велика кількість нарад у форматі онлайн і ефективність веб-нарад не відрізняється від звичного режиму. Відповідно до порядку денного завідувачі кафедр прозвітували про готовність ввірених підрозділів до 2020-2021 навчального року.

   Наступним питанням стало висвітлення результатів роботи екзаменаційних комісій під час захисту випускних бакалаврських та магістерських робіт. Голови комісій відзначили високий рівень підготовки студентів, а також належну організацію онлайн-захистів. Про хід екзаменаційної сесії студентів денної форми навчання у 2 семестрі 2019-2020 навчального року доповіла заступник декана Людмила Гречанюк. Керівник міжнародних програм, доцент Олена Ковтун ознайомила членів вченої ради з міжнародною діяльністю на факультеті та завданнями на період вступної кампанії 2020 року. 
   Про звітність аспірантів за 2019-2020 навчальний рік, план набору на 2020-2021 навчальний рік, а також про участь НПП у розробці наукових проектів доповів директор НДІ економіки і менеджменту Микола Талавиря.
  Декан Анатолій Остапчук у своєму виступі наголосив на необхідності проведення дистанційних профорієнтаційних заходів, оновленні навчально-методичного забезпечення дисциплін, зокрема, підготовки силабусів. Члени вченої ради рекомендували до друку навчально-методичні видання.
 
Секретар вченої ради Л. Карпенко
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook