Атестація аспірантів кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин

18 червня 2020 року
Кафедра інтегрованого захисту та карантину рослин

 

Відповідно до наказу № 329 НУБіП України від 04.05.2020 р., про проведення  атестації аспірантів та здобувачів у дистанційному режимі  25.06. – 26.06.2020 р. 18 червня 2020 р. відбулося засідання кафедри інтегрованого захисту та карантину рослину, на якому атестацію пройшли аспіранти, термін навчання яких закінчується у 2020 р.: Анна Ковальська, Яна Медвідь, Ольга та Артем Статкевичі. А також аспіранти першого-другого року навчання – Сергій Мороз, Тетяна Білоусова, Ксенія Друзь, Ігор Приходько, Сергій Вербовський та інші.

Перед аспірантами з роз’ясненнями щодо процедури закінчення аспірантури та порядку захисту дисертаційних робіт виступила т.в.о. декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Юлія Коломієць та секретар НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології Валерія Бондар.

 

Присутнім також було доведено Тимчасовий порядок дистанційного розгляду дисертацій у Національному університеті біоресурсів і природокористування України в умовах карантину (https://nubip.edu.ua/node/76467)

Тимчасове положення «Про організування атестації здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у Національному університеті біоресурсів і природокористування України» (https://nubip.edu.ua/node/76467)

 

 

 

 

О. Сикало, доцент кафедри ІЗКР

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook