Підвищення кваліфікації спеціалістів відділів прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків, головних управлінь Держпродспоживслужби в областях України

18 червня 2020 року
Факультет неперервної освіти
З 9 по 19 червня 2020 року у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України проходить підвищення кваліфікації спеціалістів відділів прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків, головних управлінь Держпродспоживслужби в областях України. Враховуючи епідеміологічну ситуацію в країні та світі загалом, семінар відбувається у дистанційній формі за допомогою платформи для відеоконференцій CiscoWebex.

Про карантинні шкідливі організми, вогнища яких зареєстровані на території України та фітосанітарну експертизи ознайомила слухачів начальник відділу фітосанітарної експертизи та аналізу ризиків управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслужби Ольга Володимирівна Башинська. Піднято питання хвороб рослин, викликаних грибами, бактеріями та вірусами та паразитичних рослин у лекції к.с.-г.н., доцента кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин НУБіП України Оксани Олексіївни Сикало.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook