Проведено чергове засідання кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі в он-лайн режимі

18 червня 2020, 16:01

    Відповідно до вимог сьогодення та необхідності організації подальшої навчальної та наукової роботи 18 червнябуло проведено засідання кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі під головування завідувача Руслана Івановича Буряка. Он-лайн формат зустрічі уже є звичним та не менш дієвим у порівнянні з off-line форматом.

    Русланом Івановичем були підняті актуальні питання подальшої діяльності кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. Першим питанням було розглянуто питання підготовки навчально-методичного матеріалу до 2010-2021 навчального року, проведення профорієнтаційної роботи з майбутніми вступниками в умовах карантину.

   

     Другим питанням на порядку денному були кадрові питання. На порядку денному розглядалося питання присвоєння кафедрою вченого звання доцента Ніколаєвській Вікторії Вікторівні. Серед присутніх наукового-педагогічних працівників виступили професори Луцій Олександр Павлович та Збарський Василь Кузьмович,доцент Рябчик Алла Володимирівна, які надали позитивний відгук роботі Ніколаєвської Вікторії.

     Присутні підтримали прагнення отримати вчене звання доцента та рекомендували до подальшого проходження Ніколаєвською Вікторією на вченій раді факультету, яка запланована на 19 червня, та університету.

 

Руслан Буряк 
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook