Покращення умов проживання студентства: гуртожитки №9 та №9 для приїжджих

16 червня 2020 року
     16 червня 2020 року перший проректор університету Ігор Ібатуллін відвідав гуртожитки № 9 та № 9 для приїжджих. Також, при зустрічі були присутні директор студентського містечка Сергій Стецюк, директорка ННІ неперервної освіти і туризму Марія Кулаєць, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко, голова студентської організації НУБіП України Олександр Павелко, завідувачка гуртожитку № 9 Лідія Йовенко разом із заступницею та завідувач гуртожитку № 9 для приїжджих Зиновій Кулаєць. Серед запрошених: головний інженер Олег Самсонюк, головний енергетик Євгеній Кулибаба та головний механік Петро Виштак.

     Мета зустрічі передбачала огляд гуртожитків та з’ясування проблем, які існують в побуті. Наразі у гуртожитках студентського містечка НУБіП України триває підготовка до нового начального року. Зокрема, покращення умов проживання студентства, що передбачає проведення ремонтних робіт в цілому по гуртожитках та в кімнатах, призначених для поселення студентів нового набору. Також постійно проводиться робота по облагородженню прилеглої території.

  

     Особливу увагу присутніх Ігор Ібатуллін звернув на необхідність комплексної перевірки теплоподачі у гуртожитку, достатнього освітлення і раціональне розміщення меблів у студентських кімнатах та обов’язкове дотримання всіх правил Пожежної безпеки. Наголосив на необхідності підвищення ролі студентських рад в гуртожитку та їх впливу на дотримання мешканцями чистоти та порядку у кімнатах під час проживання.

Анастасія Солоп,
фахівець студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook