"ІТ бренд України у світі" – інновації, що здатні змінити Планету

16 червня 2020 року

17 червня відбудеться зустріч інноваційного формату. На одній платформі зустрінуться талановита молоді і авторитеті професіонали: С-Level менеджери, представники законодавчої влади, бізнес а також ініціативні студенти. Це справді прорив у практичній науці: зустріч абсолютно нового формату без політики та реклами – лише конструктив та рішення.

Мета зустрічі: накреслити чіткий план дій на 2020-2021 рік для створення бренду України в світі, як організованої та продуктивної ІТ країни зі зрозумілим законодавством, податками та умовами праці.

Для нас велика честь представляти університет на ІТ форумі, – ділиться враженнями доцент кафедри журналістики та мовної комунікації Вероніка Чекалюк: «Студенти мають нагоду отримати якісну інформацію від лідерів нації. Це велика перевага для тих, хто починає свою кар'єру. Впевнена, щоб змінити оточуючий світ, Всесвіт, хай кожен має почати з себе. Якщо кожен буде удосконалювати себе, творити добро для своїх ближніх, то життя довкола стане кращим. Отож, ми працюємо і відкриваємо нові грані життя разом із членами гуртка «Юний журналіст». Я – кандидат наук із соціальних комунікацій, це моя професія і покликання – сприяти налагодженню контактів між людьми, прищеплювати їм бажання піклуватися про ближніх, про Батьківщину, розвиватися і навчатися, робити світ кращим», – підсумовує В. Чекалюк.

 

 

Ініціатор заходу: Європейська Асоціація Програмної Інженерії дає можливість учасникам і гостям Форуму долучитися до обговорення інноваційних питань у ігрової індустрії. Запрошено топ-спікерів, зокрема – це:
1. Олександра Василенко – радник Міністра іноземних справ України.
2. Дмитро Романович – заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.
3. Владислав Савченко – Президент Європейської Асоціації Програмної Інженерії;
4. Олександр Борняков – заступник міністра цифрової трансформації України;
5. Олег Дробот – Chief Digital Transformation Officer, Харків; заст. мера Харкова з цифрової трансформації.
6. Студентське самоврядування НаУКМА;
7. Представники ІТ-бізнесу України;
   Founders & Co-founders;
   100+ C-Level менеджерів.
Місце проведення: Івент-простір «Perfect Place». Вперед до нових досягнень і наукових перемог!

(Посилання для реєстрації на участі у форумі:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJExBE7OjEWpI8BUOaeEJPUBrZ88bHOq5mXXDtKf1F_N8rfw/viewform?fbclid=IwAR1jyf5lhUy6JVRBfYiXpSQk4S4MFg9JG371hBSg9e3spQOtbXzAQiqOTyc)

 

Автор: Микола Береговий

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook