Вагомий результат на конкурсі студентських наукових робіт з прикладної математики

15 червня 2020 року

 

Цього року Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт відбувався напередодні року математичної освіти в Україні. На базі механіко-математичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка пройшов ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань (спеціальностей) «Математика та статистика. Прикладна математика (механіка)» поточного навчального року.

У почесному списку фіналістів ІІ туру конкурсу – студент 2 курсу Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» Денис Жук з науковою розробкою «Інтегрування диференціальних рівнянь та їх систем операційним численням» (науковий керівник: доцент кафедри вищої та прикладної математики Панталієнко Л. А.).

 

Рішенням Галузевої конкурсної комісії наукову роботу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України Дениса Жука відзначено Грамотою «За вагомі здобутки у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Математика та статистика. Прикладна математика (механіка)».

Здобуток нашого студента з «не математичної» спеціальності у такому престижному конкурсі виглядає справді вагомим.

Вітаємо Дениса з перемогою! Бажаємо професійного зростання та подальших здобутків у науковій роботі!

 

Ніна Батечко,

завідувач кафедри вищої та прикладної математики

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook