Підтримання матеріально-технічної бази в належному стані – запорука успішної роботи навчального закладу

11 червня 2020 року
     В період пандемії коронавірусу ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» працює не тільки над організацією і проведенням освітнього процесу в дистанційному режимі, але й вирішує питання збереження та оновлення матеріально-технічної бази, яка потребує постійної уваги. Так, в ці дні під керівництвом заступника директора коледжу В.І. Гаврилюка завершується ремонт покрівель навчального корпусу і гуртожитків.

  

     Сучасний якісний покрівельний матеріал, професійна робота покрівельників, відповідне фінансування робіт (вартість яких склала 196 тис. грн.) забезпечить надійний стан даху на тривалий період.
     В гуртожитках коледжу проводиться ремонт житлових приміщень, оновлюються цілі блоки з метою створення сучасних комфортних умов проживання для студентів. З ініціативи вахтерів гуртожитку №1 проведено ремонт вахтерського поста, в цьому найбільша заслуга як майстра і дизайнера Богдана Галушка

  

     Під керівництвом завідувача технологічним відділенням Р.В. Андрусика та завідувача навчально-виробничими практиками Ю.Л. Гірчака завершується монтаж арочного кріплення на виноградній алеї українсько-польської дружби.

  

     Підтримання матеріально-технічної бази коледжу в належному стані, облаштування та догляд дендропаркової зони сприятимуть створенню сприятливих умов для організації освітньо-виховного процесу в навчальному закладі.

Володимир Глова,
директор коледжу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook