В НДІ здоров’я тварин в онлайн-режимі на високому рівні проведено атестацію аспірантів і здобувачів

10 червня 2020, 9:00

За введення карантину в Україні з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції відповідно до рішення Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року та Наказу ректора НУБіП України №329 від 04.05.2020 р «Про проведення атестації аспірантів та здобувачів, які проходять підготовку в Національному університеті біоресурсів і природокористування України», 9 червня 2020 року у онлайн-режимі відбулася атестація аспірантів та здобувачів факультету ветеринарної медицини.
Атестаційною комісією у складі: голова - директор НДІ здоров'я тварин, д.вет.н., професор Дмитро Засєкін та членів: д.б.н., професор Микола Цвіліховський, д.вет.н., доцент Віталій Недосєков, д.вет.н., професор Наталія Сорока, д.вет.н., професор Володимир Духницький, д.б.н., професор Микола Захаренко, д.вет.н., професор Ольга Якубчак, успішно були атестовані 54 (із 55) аспіранти та здобувачі 1-4 років навчання за програмами підготовки фахівців доктора філософії зі спеціальностей 211 – «Ветеринарна медицина», 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 091 – «Біологія».

Здобувачам наукового звання доктора філософії були задані запитання як із напрямків наукових досліджень у галузі ветеринарної медицини і біології, так і з організаційних питань процесу підготовки дисертацій. Майбутні доктори філософії були успішно атестовані (окрім Анни Плагун, яка звільнена з аспірантури за власною заявою) та підтвердили свій високий рівень наукової підготовки і відповідної готовності дисертаційних робіт до прилюдного захисту.

По завершенні заходу відбулося фахове обговорення процесу атестації здобувачів, вказані терміни завершення дисертацій аспірантами 4-го року навчання, домовилися про атестацію робочих місць аспірантів відразу по завершенні карантину тощо. Приємно, що в даній дискусії взяли участь не тільки члени атестаційної комісії, інші присутні НПП факультету, а й ті учасники, заради яких власне і відбувся даний захід.

Дмитро Засєкін, директор НДІ здоров’я тварин,
Лілія Калачнюк, гарант ОНП, керівник 2-х аспірантів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook