Відбувся перший онлайн захист бакалаврських робіт на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі!

4 червня 2020, 16:32

     3 червня 2020 року на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі відбувся публічний онлайн-захист випускних робіт ОС «Бакалавр» спеціальності 075 «Маркетинг» заочної форми навчання.

    До складу екзаменаційної комісії увійшли:
   Голова комісії: Талавиря Микола Петрович – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економічної теорії.
    Члени комісії:
    Буряк Руслан Іванович – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.
  Збарський Василь Кузьмич – доктор економічних наук, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.
  Рябчик Алла Володимирівна – кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.
    Секретар комісії: Кальковська Ірина Олегівна – старший лаборант кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

      Екзаменаційна комісія розпочала свою онлайн роботу о 8.30 через сервіс Zoom. З вступним словом до студентів та комісії звернувся заступник декана факультету аграрного менеджменту, кандидат економічних наук Лариса Федорівна Карпенко, оголосивши наказ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка про склад екзаменаційної комісії та побажавши студентам успішного захисту бакалаврських робіт. Голова комісії – Микола Петрович – також приєднався до вітальних слів, ознайомив студентів із регламентом проведення захисту та розпочав роботу ЕК.

     Всі бакалаврські роботи виконані на актуальну тему, мають логічну структуру та досить вдале обґрунтування висновків. Зміст робіт відповідав назві теми, поставленій меті і завданням. У роботах проведені теоретичні узагальнення, здійснені аналітичні розрахунки на матеріалах конкретних підприємств та внесені пропозиції, які мають практичну перспективність.
    Роботи свідчать про досить високий рівень застосування здобутих теоретичних та практичних знань, вміння самостійно вирішувати наукові та практичні задачі.

       Студенти на досить високому науково-практичному рівні представили результати своїх досліджень і впевнено відповіли на поставлені запитання. Голова та члени комісії залишилися задоволені ступенем підготовки бакалаврських робіт, рівнем виконання презентацій, змістовними, чіткими доповідями студентів-маркетологів та «жвавою» дискусією.

 

 

 

 

 

Вітаємо студентів-заочників з важливою подією всього студентського життя – присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Маркетинг», і бажаємо успішного вступу до магістратури!!!

 

Алла Рябчик,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook