Дипломати розробили та представили власні бізнес-проєкти

3 червня 2020 року

   Бізнес-проєктування стає важливою частиною нашого сьогодненя. Відкриття власних стартапів все більше зацікавлює молодь як можливість реалізувати власні амбіції, знання та навички. Для цього, за ініціативи завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, члена-кореспондента, доктора економічних наук, професора Шинкарук Лідії Василівни, впроваджено курс «Основи бізнес-проєктування» на різних спеціальностях та факультетах Національного університету біоресурсів та природокористування України.

 
   Протягом семестру дана дисципліна викладалась доцентом Дєліні Мариною Миколаївною на спеціальності «Міжнародні відносини». Студенти активно пізнавали сутність проєктної діяльності, критерії актуальності та доцільності бізнес-ідеї, основи формування проєктної команди, побудови організаційної структури, правила визначення цільової аудиторії проєкту, методи ціноутворення, розрахунку витрат, доходів та ін.
  
   Закінчення семестру ознаменувалось не тільки проведенням іспиту, але й захистом власних проєктів, які розроблялись протягом семестру. Так, серед представлених проєктів є й консалтингові агенції, готелі для домашніх тварин, курси іноземних мов, підприємство з постачання медичного обладнання в Україну, компанія з переробки опалого листя на папір, SMM -агенції, кото-йога, автомийка для машин з 3-мя різними боксами та багато іншого.
   Студенти висловили свою вдячність викладачу та бажання в подальшому реалізувати розроблені проєкти. Побажаємо їм успіхів!
 
 
Марина Дєліні,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook