Науменко Ольга, спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля, та біржова діяльність»: про навчання на економічному факультеті НУБіП України

3 червня 2020 року
Студенти економічного факультету, як і усі свідомі громадяни, все ще знаходяться на адаптивному карантині. Завершується навчальний процес з використанням навчально-інформаційного порталу – https://elearn.nubip.edu.ua/, студенти та викладачі приступили до студентських «жнив» - сесії.
Для студентів і викладачів дистанційний спосіб навчальної діяльності є певним випробовуванням, перевіркою компетенцій щодо використання інформаційних технологій в навчальній роботі, екзаменом на вміння  само організуватися для виконання поставлених завдань. І якщо, це випробовування пройдено успішно, про що свідчать перші результати сесії, то перевірка на здатність до самоізоляції на карантині є досить важким завданням, як для суспільства в цілому, так і для найбільш активної його частини – студентства.
Молоді люди сумують за бурхливим студентським життям, навчанням в аудиторіях, цікавими зустрічами та заходами, якими зазвичай повниться студентське життя в Національному університеті біоресурсів та природокористування.
Студентка економічного факультету, спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», Ольга Науменко, вирішила поділитися своїми враженнями про навчання на факультеті та закликати сьогоднішніх випускників –  майбутніх студентів вступати до рейтингового вузу – Національного університету біоресурсів та природокористування на спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Любов Панкратова,
доцент кафедри організації
підприємництва та біржової діяльності 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook