Відбулося дистанційне проведення іспиту для агроінженерів з дисципліни «Машиновикористання у тваринництві»

1 червня 2020, 10:13

   20 та 22 травня були підведені підсумки за онлайн навчанням з дисципліни «Машиновикористання у тваринництві» у групах 1601 та 1602 за спеціальністю «Агроінженерія».
   Лектор доцент Заболотько О.О. та викладачі асист. Радчук В.В. і ст. викладач, к.т.н. Потапова С.Є. провели перевірку лабораторно-практичних робіт. Виставили оцінки, надіслали зауваження студентам до присланих робіт на перевірку. Активно були залучені студенти, які рідко заходили на курс. Мета була одна – успішно завершити навчання. Студенти могли в процесі навчання бачити результати своєї роботи, доопрацювати матеріал, врахувати зауваження та отримати кращі бали за роботу. Результат – вищий кінцевий бал.


   Як результат, хто мав бажання і працював, то отримав гарні оцінки. Разом з тим багато студентів виявили один недолік, оскільки у цього процесу це відсутній емоційний контакт, який є у кожного студента. Навіть був випадок, коли інтернет пропав, а час продовжував йти. В результаті, не всі відповіді були зараховані через електронну систему ЕЛЕРН. Для цього був задіяний ресурс онлайн-спілкування, що дало можливість студенту показати рівень своєї підготовки.
   Викладачі привітали студентів з успішним завершенням іспиту та захищеними курсовими роботами.


доцент кафедри механізації тваринництва
Заболотько О.О
.


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook