ОНЛАЙН ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ТЕРАПІЇ І КЛІНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ

2 червня 2020 року

 ОНЛАЙН ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ТЕРАПІЇ І КЛІНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ

3 червня 2020 року, 1400 год.
 
Порядок денний:
 
1. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання О.С. Костюк про виконання індивідуального плану за четвертий рік навчання в аспірантурі.
2. Звіт аспіранта кафедри кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання Б.В. Попадюк про виконання індивідуального плану за четвертий рік навчання в аспірантурі.
3. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання І.М. Якимчука про виконання індивідуального плану за четвертий рік навчання в аспірантурі.
4. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання М.М. Кощавки про виконання індивідуального плану за третій рік навчання в аспірантурі.
5. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання Ю.В. Трохимчук (Корнійчук) про виконання індивідуального плану за третій рік навчання в аспірантурі.
6. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання М.С. Великанової про виконання індивідуального плану за другий рік навчання в аспірантурі.
7. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання Р.П. Сіренка про виконання індивідуального плану за перший рік навчання в аспірантурі.
8. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання В.О. Біленького про виконання індивідуального плану за перший рік навчання в аспірантурі.
9. Про підготовку до нового навчального року (доп. Костенко В.М.)
10. Різне.
 
Присутність всіх членів кафедри обов’язкова.
Запрошення на засідання розіслане на електронні пошти.
 
Завідувач кафедри терапії і
клінічної діагностики, доцент                                          В.М. Костенко
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook