Відбулася онлайн-нарада із завідувачами кафедр

1 червня 2020 року

   1 червня 2020 року відбулася онлайн нарада з завідувачами кафедр факультету аграрного менеджменту, організована деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком. На нараді також були присутні заступники декана факультету аграрного менеджменту Лариса Карпенко та Людмила Гречанюк.

 

 

   Першим взяв слово декан Анатолій Остапчук. Головним меседжем його промови було активізувати роботу над вступною кампанією серед студентів-бакалаврів факультету аграрного менеджменту, а також працювати над залученням потенційних вступників з інших вищих навчальних закладів. Першочерговим завданням для завідувачів кафедр, НПП та кураторів груп є забезпечення реєстрації студентів на ЄВІ з англійської мови. 
Декан Анатолій Остапчук зазначив, що кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту вже організувала курси з підготовки до ЄВІ з англійської мови під керівництвом доцента Алексеєвої К.А.
   Далі слово взяла завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук. Вона підтримала декана та закликала завідувачів всіх кафедр залучати студентів до підготовки до ЄВІ з англійської мови на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту.
   Лідія Шинкарук, яка є головою комісії на ДЕК, також доповіла щодо проходження захистів бакалаврських робіт та зазначила, що підготовка студентів на факультеті агарного менеджменту в цілому є задовільною. Завідувачі кафедр прозвітували про проведену роботу за тиждень та обговорили план роботи на червень.
  На засіданні було розглянуто питання організації виробничої практики студентів у дистанційному режимі. 
 
Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook