«Спортивна мама – взірець для дитини». Запрошуємо до святкування Дня захисту дітей 1 червня 2020

30 травня 2020 року

1 червня 2020 року до Дня захисту дітей відбудеться соціально-спортивна подія – «Спортивний Тест Активності Нації» – заплановано змагання серед спортивних сучасних мам. Приходьте з дітьми. Мета проекту: популяризація здорового способу життя, демонстрація відмінної форми українських сучасних жінок і дівчат, запрошено викладачів нашого університету.

Доцент Вероніка Чекалюк вважає: «Найдорожче, що дорослий може дати дитині – це свій час, свій досвід, свою пораду та підтримку. Діти копіюють нас, дорослих, тому ми маємо бути дуже уважними до себе, вчинків і способу життя, щоб стимулювати малюків не лише порадами, а й власним прикладом. У день «Захисту дітей» будьте як діти – щирими і безпосередніми, позитивними».

Спортсмен і організатор заходу Тимофій Нагорний розповідає про програму заходу: «Я багатодітний батько й народився я у багатодітній родині, для мене завжди було і є важливим здоров’я моїх близьких, саме тому я і моя команда популяризуємо фізкультуру і здоров`я, мир і повагу до людей».

 

У програмі цьогорічного заходу: відтискання від підлоги, підйом тулуба з положення лежачи, присідання та позитивні емоції усіх присутніх. Плануємо проведення міні аукціону на підтримку хлопчика, котрий після вибуху снаряда втратив молодшого брата і залишився без обох ніг і руки. Будьмо людяними в здоровими», – підсумовує Тимофій.
Бажаючі взяти участь звертайтеся до оргкомітету: Кирило 0503384122

Автор
Мар’яна Діденко (гурток «Юний журналіст»)

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook