Магістранти програми «Ветеринарна лабораторна діагностика» успішно склали іспит з «Менеджменту якості діяльності лабораторій»

25 травня 2020 року

22 травня 2020 року відбувся іспит з дисципліни «Менеджмент якості діяльності лабораторій» для здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» спеціальності 211 "Ветеринарна медицина" магістерської програми "Ветеринарна лабораторна діагностика". 


Проведення іспиту відбулося дистанційно з використанням електронної пошти та конференції наживо на платформі Zoom. Іспит приймали: кандидат біологічних наук, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Валерій Цвіліховський та кандидат ветеринарних наук, асистент кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Роман Димко.


Проведення іспиту відбувалося у 2 етапи. Спочатку студенти виконували письмову частину іспиту. О 8:30 год розпочали складання іспиту, отримавши на свої електронні адреси екзаменаційні білети (10 тестових запитань та 2 розширені письмові). Через півтори години студенти надіслали на електронні адреси викладачам світлини відповідей. Після перевірки екзаменаційних робіт на платформі Zoom була проведена онлайн співбесіда, де студенти захищали свої роботи.


В цілому, іспит з використанням дистанційних технологій пройшов успішно. Вітаємо студентів з успішним його складанням та бажаємо подальшого успіху під час екзаменаційної сесії!

Доцент Валерій Цвіліховський,
асистент Роман Димко

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook