22 травня 2020 року студенти ОС «Магістр» складали іспит з дисципліни «Державний ветеринарний нагляд і контроль»

22 травня 2020, 17:29

22 травня 2020 року студенти ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини, що навчаються за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» складали іспит з дисципліни «Державний ветеринарний нагляд і контроль» в рамках якої вони вивчали Модуль «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС». Запровадження карантинних обмежень не стало на заваді викладанню програми дисципліни, адже лекційний матеріал студенти могли опанувати як самостійно, працюючи на освітній платформі elern.nubip.ua, так і під час ZOOMсесій, що проводилися щотижня. Засвоєнню матеріалу сприяло і виконання індивідуальних завдань на платформі дистанційного навчання нашого університету. 

Іспит приймали викладачі кафедри ветеринарної гігієни тварин імені професора А.К.Скороходька професор Якубчак О.М. та доцент Галабурда М.А. керуючись чинним «Тимчасовим порядком проведення літньої екзаменаційної сесії 2019–2020 навчального року в НУБіП України в умовах карантину», затвердженим ректором 7.04.2020 року.

Письмова частина іспиту, що виконувалася студентами в elern та складалася із двох відкритих та десяти тестових питань завершилася співбесідою в ZOOM. Співбесіда засвідчила належну компетентність студентів, яку вони здобули під час опанування дисципліни. 

Доцент Галабурда Марія

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook