Успішне складання іспиту магістрами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

21 травня 2020 року

Навчальний рік  по всій країні завершиться дистанційно…звучить як вирок, але не для магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Пройшовши всі етапи дистанційного навчання, наші студенти вкотре переконалися, що дистанційне навчання – це ціла  технологія, яка базується на принципах відкритого навчання і  яка широко використовує комп′ютерні учбові програми різного призначення і створює за допомогою сучасних телекомунікацій інформаційне освітнє середовище для вивчення навчального матеріалу і спілкування.

Карантин не став причиною зупинки вивчення навчального матеріалу дисциплін "Технологія консервування і зберігання м’яса", «Сучасні технології зберігання і консервування риби та морепродуктів» та «Мікроструктурний аналіз м’яса та м’ясопродуктів» на чолі з викладачами кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів – проф. Ларисою  Баль-Прилипко, доц. Наталією Голембовською та аситентом Валентиною Ісраелян, а  також  кафедри   анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка  професора, заслуженого працівника ветеринарної медицини України, академіка АН ВО України - Володимира Хомича.

 

На сьогодні, дистанційна комунікація всіх  учасників освітнього процесу може здійснюватися через засоби  комунікації,  електронну пошту, месенджери (ViberTelegram) відеоконференції (ZOOMWebex MeetSkype). Тому під час впровадження дистанційного навчання студенти разом з викладачами кафедри узгодили спосіб обміну інформацією.

У магістрів зовсім не виникало проблем у вивченні предмету дистанційно, адже протягом навчання вони вже опанували платформу elearn і навчання проходилобез будь-яких затримок. Запитання, які  виникали вони завжди могли обговорити в спільній бесіді з викладачем за допомогою Webex Meet або Zoom.

 

Тому важливим було досить відповідально опрацьовувати матеріал послідовно адже засвоєння кожного розділу контролювалось здачею модуля.

Важливим є не тільки загальний навчальний курс, але підготовка курсових робіт. Магістри отримали  теми та почали роботу над пошуком додаткових матеріалів, джерел. Одразу видно, що студенти підійшли відповідально та підготували курсові роботи згідно вимог. Дізнавшись оцінки за курсові роботи, студенти залишились задоволеними!

Завершальний і найголовніший етап для магістрів це здача іспиту, який проходив у  два  етапивони через свої особисті кабінети в системі Elearn розпочали іспит, який складався з 10 тестових запитань та 2 відкритих запитань, після чого викладачі приступили до перевірки екзаменаційних робіт. 

  

Після перевірки робіт була проведена співбесіда за допомогою додатка Zoom, на якій наші студенти додатково відповідали на поставлені питання і мали змогу покращити свої оцінки!

  

Таким чином, завдяки зручно організованій системі дистанційного навчання НУБіП України наші магістри змогли вдало скласти іспити та захистити курсові проекти з різних куточків України 

 Валентина Ісраелян, асистент кафедри технології
м'ясних, рибних та морепродуктів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook