Гуртківець Хринюк О.Р. взяла участь у I Міжнародному науково-практичному семінарі «Новітні інструменти формування сукупної пропозиції на рибу та інші водні біоресурси в умовах глобальних продовольчих викликів»

18 березня 2020 року
НУБіП України

   Члени гуртка «Глобалізація та європейська інтеграція» активно долучаються до наукової роботи кафедри глобальної економіки. Так, кафедрою глобальної економіки було проведено дистанційно Вебінар у рамках I Міжнародного науково-практичного семінару «Новітні інструменти формування сукупної пропозиції на рибу та інші водні біоресурси в умовах глобальних продовольчих викликів» з метою поглиблення міжнародних контактів, вивчення передового досвіду виробництва агропродовольчої продукції, підвищення професійного рівня науково-педагогічних працівників, обміну досвідом між науковцями та фахівцями-практиками, визначення пріоритетних аспектів подальшого розвитку науки, в якому активну участь прийняли члени наукового гуртка.
   Вебінар проведено спільно з Бюджетною установою «Методично-технологічний центр з аквакультури», директор Шарило Юрій Євгенійович, Державним агентством рибного господарства України, ТОВ «АКВАРЕСУРС ПЛЮС», директор Гижко Петро Андрійович, Батумським державним університетом імені Шота Руставелі, директор департаменту управління бізнесу Гечбаия Бадрі Нодарович, Академією Наук бізнесу Грузії, президент Бабунашвілі Теімураз Малхазович та іншими учасниками.
   Директор ТОВ «АКВАРЕСУРС ПЛЮС» Гижко Петро Андрійович розповів, що у великих акваріумах у Жмеринці живе понад 400 тисяч мальків та вже дорослих креветок. Морепродукти продають після того, як креветці виповнюється 5-6 місяців. Це єдине в Україні підприємство з вирощування креветок.

   Цікавими і змістовними були виступи інших доповідачів, про що свідчили коментарі та питання всіх учасників семінару.


 

 У рамках обговорення тематики семінару магістр спеціальності «Прикладна економіка» Олена Хринюк виступила з доповіддю на тему: «Основні тенденції виробництва і споживання риби та рибних товарів». Ця тема досліджується студенткою в процесі виконання дипломної магістерської роботи під керівництвом д.е.н., проф. Вдовенко Наталії Михайлівни.

  За результатами участі у семінарі Олена отримала сертифікат та додаткові бали за наукову роботу для свого рейтингу.
  Бажаємо всім студентам спеціальності «Прикладна економіка» подальших успіхів у наукових дослідженнях. А науково-педагогічні працівники кафедри завжди готові прийти їм у цьому на допомогу!

Лариса Михальчишина, 
доцент кафедри глобальної економіки

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook