Початок екзаменаційної сесії онлайн на кафедрі механізації тваринництва

21 травня 2020 року

   18 травня викладачі кафедри механізації тваринництва, а саме, доцент Василь Хмельовський та старший викладач Світлана Потапова, приймали онлайн іспит з дисципліни «Машини та обладнання для тваринництва» у студентів академічної групи АІ-1803 скороченого терміну навчання.

   Згідно отриманої інструкції для НПП о 8.50 лектор, відповідальний за викладання дисципліни, В. Хмельовський передав старості пакет екзаменаційних білетів. Староста Денис Тупчій розповсюдив отримані екзаменаційні завдання серед студентів згідно списку. Одночасно студенти отримали і бланки для відповідей.
   Напередодні, С. Потапова, як викладач, що здійснювала поточний контроль, занесла дані про навчальну роботу, виконану студентами продовж семестру, в проект відомості. При підрахунку балів за навчальну роботу були враховані результати, які показали студенти  як під час карантину, працюючи онлайн, так і до його початку, під час аудиторних занять. Перебуваючи на карантині студенти працювали на електронному курсі в Elearn. Ті студенти, які не мали можливості завантажувати роботи на електронний курс, спілкувались з викладачами за допомогою електронної пошти та Viber.


   Після закінчення іспиту, який тривав 1 год 20 хв, студенти надсилали свої відповіді на електронну пошту. Після перевірки надісланих робіт, студенти отримали можливість ознайомитись з оцінками, і при необхідності, поспілкуватись з екзаменаторами під час дистанційної співбесіди на платформі Zoom. І тільки після цього були виставлені остаточні оцінки. Заповнена екзаменаційна відомість була передана електронною поштою в деканат механіко-технологічного факультету.

 

Світлана Потапова, старший викладач кафедри механізації тваринництва

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook