На кафедрі автоматизації та робототехнічних систем відбувся захист дипломних проєктів студентів-заочників

20 травня 2020 року
  19 травня 2020 р. у дистанційному режимі (платформа Webex) відбувся захист дипломних проєктів студентами програми підготовки бакалаврів заочної форми навчання за напрямом підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Голова екзаменаційної комісії президент Асоціаці «Теплиці України» Євгеній Чернишенко упевнено вів діалог між науково-педагогічними працівниками і студентами, оскільки не вперше проводить таку роботу (вперше дистанційно).

    Захист виявився цікавим як для студентів, так і для співробітників ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, оскільки в ньому взяли участь не лише працівники кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка, як випускаючої, а й інших, у тому числі і директора ННІ, професора Володимира Козирського. Усі студенти в процесі захисту продемонстрували упевненість, що пояснюється їх відповідальністю як осіб, що мають суттєвий практичний досвід використання теоретичних знань, та копіткою консультативною діяльністю їх керівників. Це позначилось і на результатах оцінювання, котрі були досить високими.
   Усі дипломні проєкти були цікавими, але особливо хотілось би відзначити сумісну роботу доцента кафедри Юрія Шуруба та студента Віталія Петрушинеця, які підготували дипломний проєкт на тему «Розроблення системи автоматичного керування приводом подачі фрезерного верстата на базі платформи MultiCam». Окрім цікавого змісту, пов’язаного із розробленням і програмуванням робототехнічних комплексів, карантин наклав певну особливість і на самого студента (ця порівняльна особливість помітна на фото), що викликало пожвавлення як у членів екзаменаційної комісії, так і в інших учасників публічного захисту.

    На завершення привітаємо студентів із успішним захистом дипломних проєктів та побажаємо їм продовження навчання на програмі підготовки магістрів. Кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка готова до продовження співпраці.


Віталій Лисенко,
завідувач кафедри автоматики та
робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook