Завершено дистанційне навчання студентів ОС «Магістр» у другому семестрі.

18 травня 2020 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

 Завершився 15 (заключний) навчальний тиждень для студентів 3-х груп 1 курсу ОС «Магістр», які навчались за 3 різними робочими програмами на кафедрі акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин. Перша група у кількості 21 студент вивчала репродукцію продуктивних тварин, а саме ВРХ, овець і кіз, з тижневим навантаженням 4 год.; друга (21 студент) -  репродукцію дрібних домашніх і екзотичних тварин, з тижневим навантаженням 1 год.; третя (25 студентів) - репродукцію собак і котів, з тижневим навантаженням 3 год. Всі студенти навчались із використанням ЕНК відповідних дисциплін. Порівняльний аналіз їх активності (рис.1-3, 1,2,3) свідчить, що до оголошення в країні карантину діяльність слухачів курсів була невисокою, а після – зросла в десятки разів.

При цьому кількість видів діяльності та її систематичність була вищою на програмах з високим тижневим навантаженням. Постійне зростання діяльності упродовж семестру (тисячі переглядів та робота з матеріалами), досвід і знання набуті ними при виконанні лабораторних і самостійних робіт, можуть стати гарною можливістю для покращення компетенцій  отриманих  магістрантами в аудиторіях і лабораторіях факультету. І, ще, ЕНК дозволяє студентам значно підвищити ефективність роботи перед сесією, завдяки можливості оптимізувати здачу необхідних робіт.

Першими з трьох груп, отримали допуск до екзамену студенти 1 групи, які склали 2 необхідних тести та надіслали всі необхідні звіти та есе.  Результатом напруженої праці став навчальний рейтинг студентів:  відмінний – у 7, добрий –  у 11 та   задовільний  – у 3. Варто зазначити, що переважна частина студентів уже має і постійно поглиблює досвід практичної роботи у клініках ветеринарної медицини.

       Доц.В.Лакатош

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook