Звіт про роботу студентського наукового гуртка "Сучасна архітектура" за 2019 - 2020 н. р.

18 травня 2020 року
Київ, вул. Героїв Оборони, 12В

В рамках участі у "Фестивалі студентської науки-2020" науковий гурток "Сучасна архітектура"представляє результати своєї роботи у формі щорічного звіту та презентації.

Мета наукового гуртка «Сучасна архітектура» полягає у розвитку творчих здібностей студентів з метою набуття ними фахових (професійних), особистісних компетенцій, а також досвіду одержання знань та умінь через дослідження. Студенти даного гуртка систематично приймають участь у конференціях, виступають з доповідями на гуртках кафедри, конференціях, публікують наукові статті та тези у вітчизняних фахових виданнях.

Наукові дослідження гуртка здійснюються, виходячи із сучасних проблем науки у сфері будівельного проектування, реконструкції та обстеження несучих конструкцій будівель та споруд, а саме, формоутворення несучих конструкцій та проектування їх з'єднань унікальних нетипових об'єктів архітектури, створення об'єктів еко-архітектури, розробка сейсмостійких конструктивних схем будівель та споруд.

У 2019-2020 н.р. робота гуртка була зосереджена на одних із найбільш актульних напрямів розвитку світової будівельної галузі сьогодення - а саме, дослідженні екологічних основ проектування об’єктів архітектури, на яких ґрунтується сучасна екоархітектура, визначенні основних принципів з проектування та формоутворення об’єктів екоархітектури.

Забезпечення діяльності web-сторінки гуртка - https://nubip.edu.ua/node/69217

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook