5 травня 2020 року учасники студентського наукового гуртка долучились до роботи ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «РОЛЬ МОЛОДІ У РОЗВИТКУ АПК УКРАЇНИ»

6 травня 2020 року

   Карантин – чудова можливість  не просто зайнятись саморозвитком, отримати корисні знання, але й підтвердити їх відповідним сертифікатом.Соціальні мережі та інформаційні сайти переповнені добірками й пропозиціями з безкоштовними ресурсами для саморозвитку, посиланнями на різноманітні конференції та конкурси. Приймаючи участь в наукових конференціях та конкурсах, можна отримати нові знайомства, заряд позитиву та натхнення, а також дізнатись щось нове і цікаве. За результатами проведеного дослідження Вершути Юлії опубліковано тези на тему «Земельні відносини просторового розвитку сільських територій України» для участі у конференції.
     В умовах «економічної невизначеності» увага до відділу маркетингу в компанії підвищується. Саме грамотний маркетинг може (і повинен) в умовах кризи знайти шляхи для виживання і, можливо, навіть зростання компанії. Завданням відділу маркетингу є оцінка і зниження можливих ризиків, з грамотним використанням нових можливостей, що з'являються на ринку. Таким чином, грамотно спланована маркетингова стратегія не просто дозволяє компанії «вижити» в умовах фінансової кризи, а й відкриє додаткові можливості для збуту продукції, нові канали оптимізації витрат, можливо, дасть старт для роботи в новому перспективному напрямку, яке залишалося непоміченим за часів економічної стабільності. 
     Наукова робота є невід’ємною складовою навчального процесу студентів, тому ми приймаємо активну участь в наукових заходах та розвиваємо свої творчі здібності, здобуваємо необхідні навички проведення самостійного наукового процесу, оволодіваємо сучасними методами науково-дослідної роботи. Студентка 1 курсу спеціальності «Маркетинг» Лі Єлизавета підготувала і опублікувала тези доповіді за темою «Маркетинг в умовах економічної невизначеності».

 

                      

 

Лі Є., студентка факультету аграрного менеджменту

Вершута Ю., студентка економічного факультету

Коваль О.М., доцент кафедри економічної теорії

 
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook