Перший досвід дистанційного розгляду докторської дисертаційної роботи в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

17 травня 2020 року
     Перед святом День наук на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І.Мартиненка відбулось дистанційне розширене засідання, на якому відбувся розгляд докторської дисертаційної роботи доцента Болбота І.М. У онлайн-засіданні прийняли участь 36 науковців, серед яких співробітники кафедри автоматики та робототехнічних систем, провідні вчені інших кафедр інституту, співробітники Інституту електродинаміки НАН України.

     Робота Болбота І.М. кваліфікується за паспортом наукової спеціальності 05.09.03 Електротехнічні комплекси і системи та присвячена розробці науково-технічних основ створення інтелектуальних, роботизованих систем в електротехнічних комплексах закритого ґрунту.

     Перший досвід проведення таких складних заходів засвідчив їх можливість з точки зору достатності за вимогами, за рівнем розгляду, доступністю інформації, повноцінності дискусії і відсутності сторін, які б унеможливлювали попередній розгляд. Підготовка до онлайн-розгляду вимагає здійснення обов’язкових заходів – наявність модератора для організації процесу, попереднього розсилання презентації і автореферерата на електронні скриньки усім учасникам розгляду (щоб у процесі розгляду не перевантажувати і не сповільнювати мережу великим об’ємом інформації), звичайно попередня підготовка і виступ з відгуком 3-х докторів-рецензентів за фахом.

     Розгляд роботи тривав 2 години, завершення його було позитивним, однак автору роботи потрібно внести доопрацювання ряду питань і після узгодження з рецензентами подати роботу на розгляд науково-технічної ради інституту. Бажаємо творчої роботи і успіхів нашому здобувачу.

В. Козирський,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook