Увага випускникам бакалаврату! Відома процедура реєстрації на єдиний вступний іспит з іноземної мови для вступу в магістратуру

11 травня 2020 року

Реєстрація розпочинається з 9:00 12 травня та закінчується о 18:00 5 червня 2020 року. Комплект реєстраційних документів необхідно надіслати на електронну адресу Приймальної комісії факультету ветеринарної медицини [email protected].

І. Сформуйте комплект реєстраційних документів:

  1. заповнена заява-анкета з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка (https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u330/zayava-anketa_dlya_reiestraciyi_ievi.docx);
  2. документ, що посвідчує особу;
  3. облікова картка платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);
  4. довідка, видана за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (для осіб, які завершують навчання в поточному році, персональні дані яких не вносяться до Єдиної державної бази з питань освіти);
  5. документ про здобутий ступінь вищої (для осіб, які завершили навчання в минулих роках);
  6. фотокартка для документів (кольорова або чорно-біла) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
  7. медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ/ЄВФФ).

ІІ. Надішліть скановані копії (фотокопії) реєстраційних документів на офіційну електронну адресу Приймальної комісії в період 12.05-05.06.

  1. у темі листа обов’язково зазначте ПІБ.
  2. в тексті листа зазначте ПІБ (повністю) та номер облікової картки платника податків.
  3. уважно перевірте всі дані в анкеті та електронну адресу Приймальної комісії ЗВО.

УВАГА!

ДЛЯ ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ЕЛЕКТРОНА ПОШТА – [email protected] (спеціальність – Ветеринарна медицина і Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза; освітня програма – Ветеринарна медицина і Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза).

ІІІ. Отримайте скановану копію екзаменаційного листа.

  1. Приймальна комісія перевіряє наявність та правильність оформлення документів.
  2. У разі успішної реєстрації приймальна комісія надсилає скановану копію екзаменаційного листа на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті.
  3. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії.
  4. Уважно перевірте дані в екзаменаційному листку, якщо ви виявите помилки, зверніться до приймальної комісії.
  5. Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.
  6. Якщо після перевірки документів установлено, що особа не має права брати участь у конкурсному відборі, приймальна комісія надсилає повідомлення про відмову в реєстрації з вказанням причини відмови.
  7. Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Детальна інструкція знаходиться тут: https://nubip.edu.ua/node/76350?fbclid=IwAR3n8nulJiyYeuuHVfkWLETrii5_WpZMvkx3uzZzCxxskJ5QiB7sQoJNAgM
Офіційні інформаційні матеріали щодо реєстрації та підготовки до ЄВІ/ЄФВВ ви також можете знайти на сайті Українського центру оцінювання якості освіти за посиланнями:
https://testportal.gov.ua/uchasnyku-vstupnyh-vyprobuvan/
https://testportal.gov.ua/protsedura-reyestratsiyi-yevi-yefvv/


Всім успіху!

Деканат факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook