Науковий семінар на кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції

4 травня 2020 року
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

  

3 урахуванням надзвичайної ситуації в країні засідання кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції відбувалося онлайн 4 травня 2020 року з використанням Cisco WebExMeeting.

На порядку денному було розглянуто два нагальних питання, а саме попередній захисткандидатської дисертації аспірантки Тетяни Розбицької та затвердження теми докторської дисертації к.с.г.н., доцента кафедри Леонори Адамчук та призначення наукового консультанта.

До уваги присутніх була представлена дисертація на здобуття наукового ступеня доктор філософії (PhD) за напрямком 181 «Харчові технології» на тему: «Розроблення науково-технічної бази впровадження інтегрованої системи управління».Науковий керівник – завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, д.т.н., професор Владислав Сухенко.

Під час доповіді, аспірантка розповіла про актуальність обраної теми дисертаційного дослідження,поставлені задачі, методи дослідження,  наукову новизну отриманих результатів. Представила до уваги науковців низку порівняльних таблиць та графіків і акцентувала увагу на висновках та практичній апробації власної дисертації.















Неабияку зацікавленість у присутніх викликала тема дослідження та її актуальність, науковці мали нагоду поставити запитання та дати кілька слушних порад і зауважень. Враховуючи позитивні і схвальні відгуки наукового зібрання, актуальність теми дослідження, наукову новизну і практичне значення одержаних результатів, їх впровадження та повноту викладення матеріалів дисертації в опублікованих працях.За результатами засідання кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції ухвалено спільне рішення про рекомендацію дисертації Тетяни Розбицької «Розроблення науково-технічної бази впровадження інтегрованої системи управління»до попереднього розгляду на засіданні науково-технічної ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з урахуванням зауважень та побажаньчленів кафедри  і запрошених гостей. Рішення прийнято одноголосно.
 

         Наступним питання, що було представлено до розгляду на засідання кафедри було питанняобговорення та затвердження теми докторської дисертації Леонори Адамчук.

Здобувач у своєму виступі обґрунтувала актуальність теми, мету та завдання дисертаційної роботи, розкрила її наукову новизну, теоретичне і практичне значення та висновки дисертаційного дослідження.

Ґрунтовна доповідь викликала наукову дискусію та жваве обговорення.Враховуючи актуальність теми досліджень та високу наукову підготовку, достатню для виконання докторського дослідження на високому методичному та експериментальному рівні було затверджено тему та призначено наукового консультанта.






Ухвалили рекомендувати вченій раді факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК затвердити тему докторської дисертаційної роботи Леонори Адамчук «Науково-технічні засади створення системи оцінювання безпечності та якості продуктів бджільництва» зі спеціальності 181 «Харчові технології» та призначити науковим консультантом д.т.н., професора Владислава Сухенка.


 

 

 

Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації
та сертифікації с. – г. продукції

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook