Студенти ОС «Магістр» дистанційно склали тест 2-го модуля з курсу «Репродукція дрібних домашніх і екзотичних тварин».

7 травня 2020 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

Сьогодні, студенти ОС «Магістр», які навчаються на курсі «Репродукція дрібних домашніх і екзотичних тварин» (магістерська програма «Ветеринарні превентивні технології забезпечення здоров’я тварин»), дистанційно склали тест за 2 навчальний модуль.

Тест складали 18 студентів (із 21), що складає 86%. Результати тестування показали, що середня оцінка в групі була 24 бали, що на 4 (20%) - вище за середній бал, отриманий ними при написанні попереднього модулю. Аналіз засвідчив, що цього разу найвищої оцінки за тест (30 балів)  не отримав жоден студент (минулого разу - один). Про те і низьких балів (<10) – не було (минулого разу у  2 студентів). Всі роботи були оцінені в межах 18-28 балів, що свідчить про очевидне покращення успішності на курсі.

 Треба зазначити, що окрім успішності, зросла і активність студентів у виконанні лабораторних і самостійних робіт. Активно працюють з ЕНК всі 100% студентів групи.

Отже, враховуючи зазначене вище, а також можливість наступного тижня покращити успішність, є обґрунтована надія, що 22 травня (згідно затвердженого розкладу) дистанційне складання екзамену з комплексної дисципліни «Превентивні технології забезпечення здоров'я дрібних домашніх та екзотичних тварин» не стане для них занадто складним.

         Доц. Лакатош В.М.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook