Студенти гуртка взяли участь у виставці

1 грудня 2016 року
НУБіП України

 

1 грудня 2016 року

 30 листопада 2016 року студенти гуртка «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» взяли участь у виставці, присвяченій семінару директорів загальноосвітніх шкіл Голосіївського району міста Києва та науково-педагогічних працівників НУБіП «Співпраця загальноосвітніх і вищих навчальних закладів як необхідна умова компетентності учня профільної школи», що вібувся на базі університету.
 
Студенти магістри 2 курсу представили експонати, що характеризують основне спрямування роботи гуртка - вивчення ветеринарно-санітарної експертизи та санітарної оцінки продукції тваринного і рослинного походження з акцентом на аналіз ризиків під час її виробництва, переробки, зберігання, транспортування та реалізації.
 
Окрім того, учасникам семінару та виставки була надана інформація про всі переваги навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України і на факультеті ветеринарної медицини, зокрема.

Наступного дня (1 грудня )  роботу гуртка демонстрували в рамках наради-семінаруз питань підготовки фахівців для аграрного сектору та ефективного використання земельних та майнових ресурсів. В заході брали участь перший заступник міністра освіти і науки Володимир Ковтунець та ректори університетів і директори коледжів.
 

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook