Відгук про дистанційне навчання з дисципліни "Інструментальні методи аналізу" студентки 2 курсу спеціальності "Біотехнології та біоінженерія" Куциної Софії

7 травня 2020, 10:16

На жаль, під час карантину, ми маємо сидіти вдома, не бачившись з друзями та не гуляючи містом. Але це не значить, що треба просто сидіти вдома і деградувати. У нас, студентів, діє дистанційне навчання, під час якого ми маємо виконувати всі завдання. По суті, воно майже не відрізняється від звичайного в університеті. Оскільки, ми також отримуємо лекційний матеріал від викладачів, і також надсилаємо лабораторні чи виконуємо тести для того, щоб отримати бали. Я рада, що в нашому навчальному закладі, всі предмети адаптовані так, щоб дистанційне навчання - не було проблемою.

Деякі студенти скаржаться, що на важко навчатися, оскільки треба самостійно розібратися в матеріалі. Але для мене це не є проблемою.

Особливо хочеться відзначити предмет "Інструментальні методи аналізу". Нам, другокурсникам, пересилають лекційний матеріал, з яким ми можемо ознайомитися в будь-яку хвилину. Я вважаю, можливість розподілити свій час, як тобі краще, не затрммуючи нікого - великим плюсом дистанційного навчання. Оскільки, не завжди хочеться прокидатися на 8, як раніше, коли треба було йти в університет. Або можна знайти один вільний день і зробити конспект всіх лекцій, а потім повторювати його, щоб не забути.

На мою думку, дисципліна "Інструментальні методи аналізу" адаптована під дистанційне навчання, оскільки, зрозуміло викладений матеріал та як отримати оцінки, але я все ж таки чекаю, коли зможу ходити до свого рідного Університету.

Софія Куцина

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook