Профорієнтаційна онлайн-зустріч з абітурієнтами Немішаївського коледжу

9 травня 2020 року
     Випускники загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, професійно-технічних навчальних закладів стоять перед важливим вибором майбутньої професії, життєвої дороги у майбутнє. Незважаючи на перепони, у яких опинилися всі, ми шукаємо шляхи вирішення проблем і залучення абітурієнтів до нашого коледжу. З цією метою 08 травня 2020 року в рамках профорієнтаційної роботи ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» проведено онлайн-зустріч в системі ZOOM з майбутніми абітурієнтами.

     Директор Альохін В.І. та адміністрація коледжу радо вітали молодих людей, які бажали дізнатися більше корисної інформації про навчання. Для учасників онлайн-конференції продемонстровано відеоролик про коледж. Відповідальний секретар приймальної комісії Литвинчук О.В. наголосила на основних моментах правил вступу у 2020 році з огляду на карантинні обмеження.

     Приємно відмітити, що з першої миті було встановлено атмосферу доброзичливого спілкування з абітурієнтами та їх батьками. Цікавилися питаннями кількості місць державного замовлення та можливості проходження практик, умовами поселення та проживання в гуртожитку та ін.

     Відверта щира розмова із директором та завідувачами відділень, сподіваємося, надихне вступників зробити правильний вибір і вони оберуть ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж».

Володимир Альохін,
директор Немішаївського агротехнічного коледжу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook