Вебінар для студентів спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» на тему: «Безпечна чистота в готельному номері»

2 травня 2020 року

 

    Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу (завідувач – д.е.н., доцент Дарія Басюк) традиційно підтримує дружні професійні взаємовідносини з кращими роботодавцями сфери гостинності в Україні. Особливо важлива така співпраця у кризовий період карантину. 

    30 квітня 2020 року для викладачів і студентів 2 курсу спеціальності 242 «Туризм» та 1 курсу спеціальності241  "Готельно-ресторана справа" Аліною Гах, фахівцем тренінгового центру найбільшої готельної мережі України Рейкарц Хотел Груп було проведено вебінар на тему: «Безпечна чистота в готельному номері». Під час он-лайн навчання студенти дізнались багато нового про стандарти клінінгу, інноваційні технології, що впроваджуються у готельній мережі для підтримання ідеальної чистоти номеру, нові санітарні вимоги для закладів розміщення.

       Майбутні фахівці задавали багато запитань, в тому числі про можливість проходження виробничої практики та майбутнього працевлаштування в готелях мережі Рейкарц. Планується, що після закінчення карантину ці плани стануть реальністю.

Інна Левицька,
д.е.н.. професор кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook