Вітаємо студентів-магістрів ОП "Адміністративний менеджмент" (міжнародна версія МВА) із успішним завершенням екзаменаційної сесії

5 травня 2020 року
Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

05 травня 2020 року відбувся фінальний іспит з курсу "Управлінський консалтинг" для студентів-магістрів ОП "Адміністративний менеджмент" (міжнародна версія МВА). Ця дисципліна є обов'язковою відповідно до погоджених планів з університетом-партнером Університетом прикладних наук Вайєнштефан, Німеччина. Сертифікованим викладачем цього курсу є доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, к.е.н. Ольга Костюк. 

Іспит традиційно розпочався вчасно, студенти з'явились без запізнень та у повному складі.

На початку іспиту доцент Ольга Костюк оголосила студентам результати з навчальної роботи, після чого було надано доступ до екзаменаційного завдання на Навчальному порталі НУБіП України Elearn.

Студенти здавали свої роботи безпосередньо онлайн і після підтвердження прийняття роботи, виходили з конференції. Наступним кроком був етап перевірки відповідей студентів, до якого були долучені доценти Ольга Костюк та Олена Ковтун.

В результаті оформлені відомості були надіслані з особистої пошти викладачів на офіційну пошту деканату факультету аграрного менеджменту.

Євген Тесленко, учасник програми:

 

"Сьогодні я склав останній онлайн іспит в програмі Міжнародного магістерського курсу МВА. Це був мій перший досвід здачі сесії в онлайні, але із впевненістю можу сказать що це був досвід позитивний. Перш за все, це дуже зручно для студента, написав роботу, відправив відповіді на elearn чи пошту викладача, та чекаєш на результат, паралельно займаючись своїми справами. І, навіть, у випадку незадовільного результату, ти маєш змогу підключитися до викладача для співбесіди, аби підвищити бал. Таке раціональне використання особистого часу під час онлайн сесії мені сподобалось, і я сподіваюсь, що навіть після завершення карантину, студенти матимуть змогу користуватися таким зручним інструментом і далі".

Вітаємо студентів та викладачів із успішним завершенням екзаменаційної сесії 2 семестру 2019/20 н.р. та бажаємо активної виробничої та навчальної практики!

Тетяна Мостенська, завідувач кафедри

адміністративного менеджменту та ЗЕД

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook