Відбулося онлайн засідання кафедри механізації тваринництв

4 травня 2020 року

   3 травня 2020 року під головуванням завідувача кафедри Хмельовського Василя Степановича відбулося онлайн засідання кафедри механізації тваринництва. Його основною темою стало обговорення особливостей навчального процесу в дистанційному режимі, виховна, наукова діяльність, проведення залікової та екзаменаційної сесії, організація захисту дипломних проектів бакалаврів тощо.


   У короткому вступному слові Василь Степанович зупинився на питаннях завершення навчального семестру, можливостях проведення контролю знань студентів, оформлення відомостей та іншиї поточних питаннях життєдіяльності кафедри.
Василь Степанович наголосив, що навчальним відділом підготовлені всі необхідні документи і розроблений алгоритм проведення екзаменаційної сесії, здача випускних іспитів, захист дипломних проектів в дистанційному режимі. Є факультети, які вже успішно це роблять. То ж накопичений досвід дозволить це зробити організовано та злагоджено.


  Доцент кафедри Заболотько Олег Олександрович розповів про організацію освітнього процесу в умовах карантину з дисципліни "Машиновикористання в тваринництві". До навчання онлайн залучені 95% студентів, з рештою встановлений офлайн контакт, вони отримують і виконують завдання електронною поштою, спілкуються месенджерами тощо.
   Також Василь Степанович нагадав, що за рекомендаціями Міністерства освіти і науки України розроблена і запроваджена форма звітності науково-педагогічних працівників про дистанційну роботу.
Під кінець зустрічі Василь Степанович побажав всім здоров'я та якнайшвидшого закінчення карантину.

 

Оксана Ачкевич, доцент кафедри механізації тваринництва

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook