Кафедра комп'ютерних систем і мереж поглиблює співпрацю з кафедрою "Комп'ютерний інжиніринг" Каспійського державного університету технології та інжинірингу ім. Ш.Есенова м. Актау, Республіка Казахстан.

3 травня 2020 року

    Для підвищення якості навчального процесу кафедра комп'ютерних систем і мереж тривалий час співпрацює з кафедрою комп'ютерного інженирінга Каспійського державного університету технології та інжинірингу ім. Ш.Есенова (КДУТІ) м. Актау, Республіка Казахстан.

    В рамках обміну науковими досягненнями 30 квітня 2020 року д.т.н., проф. Лахно В.А. провів відкриту лекцію для магістрів спеціальності «Інформатика» КДУТІ ім. Ш.Есенова.

      Під час лекції були презентовані наукові досягнення кафедри КСМ в галузі проєктування систем для Smart City, а також програмні продукти, які дозволяють оптимізувати вибір потенційними інвесторам стратегій розвитку основних напрямів розбудова Smart City. Всього на відкритій лекції було присутні понад 50 магістрів та НПП КДУТІ ім. Ш.Есенова.

Такий досвід інтерналіоцації освітнього процесу для магістрів України та Казахстану сприятиме формуванню їхнього професійного рівня, поглибленню практичної складової навчального процесу та створенню додаткових конкурентних переваг на ринку праці.

Валерій Лахно,

завідувач кафедри, професор

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook