Дистаційне навчання - режим дня переписаний! - розповіла студентка 3 курсу спеціальності "Біотехнології та біоінженерія" Поліна Чмара

3 травня 2020, 17:17

Звісно, хочеться якнайшвидше повернутися до аудиторій де матеріал, не те, що простіше опановувати… Швидше простіше. Бо вдома купа справ, що відволікають. Але, після більше ніж місяця дистанційного навчання, сам процес вже налагоджено, багато організаційних труднощів подолано, студентська лінь опанована, режим дня переписаний. Кожен викладач намагається доступно донести матеріал до нас, студентів.

Звичайно, серед них є і Віра Віталіївна з промисловою біотехнологією.

Матеріал дають у доступній для розуміння формі. Я можу витрачати стільки часу, скільки мені необхідно, не боячись того, що я затримую групу. Звичайно, іноді бувають труднощі (а яке навчання без подолання труднощів?), бо іноді розгляд теми займає близько години, а буває що і кілька днів, але викладач завжди з нами на зв’язку і можна попросити про допомогу. Шкода, що в умовах карантину довелося відмінити лабораторні роботи (за якими, дуже сумую). Але відсутність компенсується розбором відео відповідних тем з інтернету.

Поліна Чмара

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook