Учасники проекту "Агрокебети": "Сесію дистанційно здано. Готуємось до початку виробничої практики"

30 квітня 2020 року
факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

От і закінчилась сесія у студентів-учасників проекту "Агрокебети". Завершальним акордом цього онлайн-марафону став іспит з курсу "Фінанси". Викладачі, що були залучені до курсу - це поєднання досвіду практика, представника академічного партнера компанії PwC Анатолія Савченка, консультанта PwC, тренера, сертифікованого фахівця (CIA, DISC) а також університетський супровід від доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України, к.е.н., доц. Ірини Титарчук.

Іспит розпочався традиційно вчасно, всі студенти були ідентифіковані через сервіс zoom. Студенти отримали в онлайн режимі білети, номери були обрані демократичним шляхом безпосередньо студентами.

Ірина Титарчук повідомила студентів про формат іспиту та обмеження у часі 60 хвилинами. Студенти перейшли до виконання завдань, які включали як питання тестові, так і відкритий теоретичний блок та задачі.

Після зведених результатів виконаної навчальної роботи та проведеного іспиту, студенти отримали доступ до попередніх результатів та проходили співбесіду у форматі "Викладач-Студент-Викладач". Оформлені відомості відповідно до затвердженого регламенту були направлені в деканат факультету аграрного менеджменту.

Коментар від Ганни Опанасенко, студентки проекту "Агрокебети":

"Управління фінансами - це ще одна дисципліна, яка іспитом не закінчується, а в якій корисно і цікаво продовжувати розбиратись та поглиблювати знання. Бізнес будь-якого масштабу та в будь-якій галузі - це про гроші, а вміння рахувати гроші є необхідною якістю менеджера. А зважаючи на те, що викладачем дисципліни був представник PWC Анатолій Савченко, ми можем бути впевнені, що отримали найактуальнішу інформацію про фінанси".

Дякуємо за передачу того цінного багажу знань студентам у фінансовій сфері нашому академічному партнеру PwC та Анатолію Савченко, консультанту PwC, тренеру, сертифікованому фахівцю (CIA, DISC), а також доц, к.е.н. Ірині Титарчук.

 

Дарія Чорна,
студентка 4 курсу факультету аграрного менеджменту,
менеджерка проекту "Агрокебети"
Олена Ковтун,
доцент кафедри адміністративного
менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook